Gör om dig – SWEA möte den 20 mars

Vilken dag! Fyra vackra Sweor blev ännu vackrare! Gör om dig …var ett välbesökt möte Två professionella hårfrisörer, en stylist och en makeup artist har under 2 dagar arbetat med att förändra, framhäva och även föryngra

Anita Halldén, Christina Eriksson, Kicki Hagelborg och Monika Andersson.

Sweor, som var intresserade av “Gör om dig” konceptet skickade in sin  intresseanmälan med motivering samt foto. Kandidaterna valdes ut av våra inbjudna hårfrisörer/stylister!

Dagen före eventet fylldes av klippning, färgning, fön, provning av kläder och massor av skratt tillsammans med de professionella frisörerna Carina Engelin och Ina Ellow.

 

 

På dagen D och det stor eventet samlades 55 Sweor för att bevittna förändringar FÖRE och EFTER och även få lite makeup tips. Dagen var energi fylld och vi var Sweor från hela Algarve kusten, som fick bevittna en “boardwalk” av fyra “förvandlade” Sweor i nya frisyrer,vacker make up och nya kläder! Tänk vilken skillnad det kan bli med rätt frisyr, rätta färger och lite smink. Fantastiskt att se!

Efter framträdandet smakade det bra med lunch i salladens tecken! Mycket prat om smink, kläder, frisyrer och färgval blev det och stämningen var, som alltid, på topp!

 

 

FÖRE:

 

EFTER:

Anita, Christina, Kicki och Monika i nya frisyrer och kläder