Våra intressegrupper

SWEA Algarve har flera intressegrupper som ordnar trevliga aktiviteter; SWEA Art, SWEA Golf, SWEA Mahjong, SWEA Vandring och SWEA Skriver.  Kontakta ansvarig för respektive grupp, så får du ytterligare information och svar på eventuella frågor. Du hittar även kontaktpersonerna under Kontakt.

SWEA Algarve Art

Detta är en intresse- och aktivitetsgrupp för alla som tycker om att testa och utveckla sina kreativa färdigheter inom olika konstformer. Vi träffas på olika platser runt om i Algarve, ofta utomhus, och skapar tillsammans. Du kan vara nybörjare eller van, alla är välkomna!

Kontaktperson: Berit Haraldsson, haraldssonberit@gmail.com

Länk till SWEA Art International

SWEA Algarve Mahjong

Detta är en intresse- och aktivitetsgrupp för alla som tycker om att spela Mahjong. Vi spelar, fikar och skrattar tillsammans. Du kan vara nybörjare eller van, alla är välkomna!

Kontaktperson: Annika Andersson, abc_eriksson@hotmail.com

SWEA Algarve Vandring

En gång i månaden planerar vi vandringar utmed Algarvekusten som ska passa alla. Längden på vandringarna varierar mellan 7 – 12 km och varar runt 2-3 timmar. Ibland äter vi lunch eller fikar tillsammans. Vi undviker de varmaste månaderna.

Kontaktperson: Britta Hesse, britta.hesse@telia.com

SWEA Algarve Golf

Detta är en intresse- och aktivitetsgrupp för alla som tycker om att spela golf. Du kan vara nybörjare eller van, alla är välkomna!  Vi anordnar roliga träffar på olika banor runt om i Algarve. Även turneringar förekommer.

Kontaktperson Barbro Arvidsson, barbro.arvidson@gmail.com

SWEA Algarve Skriver

Har du drömmar om att skriva, ett påbörjat manus i byrålådan eller en önskan om att lämna något om ditt liv till eftervärlden? Jag tog tag i min dröm om att skriva en bok för några år sedan och nu i maj är det verklighet. Efter år av slit och tvivel släpps min debutroman, Ms Nobody. Utan skrivarvänner hade det aldrig blivit någon bok. Därför vore det så roligt om några inom SWEA Algarve vill träffas, live eller digitalt, för att prata om texter, ge och ta respons, uppmuntra och ibland ifrågasätta tillsammans. Kanske blir det du som en dag står där med ett färdigt projekt i handen! Eller så har vi bara trevligt tillsammans och pratar skrivarliv och litteratur.

Kontaktperson: Cecilia Molde’n  CessiCogitandiAB@Ooutlook.com

 

 

 

Är du intresserad av att starta en ny intressegrupp? Kontakta Marie Weidstam som är Programansvarig i SWEA Algarve, algarve.program@swea.org

Varmt välkommen!