På tur genom östra Algarve till Spanien!

Fredag 12 maj 🌞🌞
Så var det dax för vårens sista busstur med ‘vår’ fantastiska guide Carla de Sousa som denna gång gick till Ayamonte som är en stad i Spanien. Den ligger i provinsen Provincia de Huelva och regionen Andalusien, i den sydvästra delen av Spanien. Antalet invånare är ca 22000.
Vi fick en mycket trevlig guidad tur i denna lilla idyll av inhemsk och kunnig guide vid namn Antonio! Efter en timmes guidning blev det lite tid för shopping och kaffe!☕️😀
Sedan gick färden tillbaka till Portugal.
Vila Real de Santo António är en stad och kommun i östra delen av Algarve i södra Portugal. Den ligger vid floden Guadianas mynning på den västra stranden mitt emot Ayamonte.
Nu var det dax för en härlig lunch🤣🤣
Mätta och glada blev det en guidad tur i staden som är väldigt charmig och helt klart värt flera besök!💕
Sista stoppet på vår tur var Cacela Velha som ligger på toppen av en kulle med utsikt över Ria Formosas östligaste lagun. Från Fortaleza de Cacela, har man en fantastisk utsikt!
Efter en fullspäckad dag med mycket kultur, historia, härliga möte med nya och gamla Sweor trevliga samtal och massor av skratt var det dax att åka hemåt via Tavira, Albufeira, Penina och till slutdestinationen Lagos!
En fantastisk dag! Tack alla som hängde med💕👍 Vi ses till hösten på nya trevliga stadsvandringar och bussturer!
Passar på att önska alla Sweor en underbar sommar!
Gun Persson