SWEA Golf den 27-28 november 2018, Morgado

SWEA golf i härligt väder på Morgado golfklubb i Algarve!

30 Sweor från hela kusten ställde upp i årets upplaga av SWEA golfen på Morgado golfklubb i västra Algarve, som gick av stapeln den 26-27 november, 2018. Vädret var fantastiskt, med strålande sol båda dagarna.

Fösta dagen började vi med en SWEA Scramble lagtävling på Morgado. Scramble är en trevlig spelform där alla kan vara med och bidra. Mycket tid hade lagts ned på att försöka fördela alla i något så när jämna bollar handicapsmässigt, men också med målsättningen att blanda bollarna så att man fick spela med människor som man normalt inte spelar med. Det verkar som alla var väldigt nöjda!

På kvällen samlades alla för välkomstdrink med prisutdelning innan middagen. De 4 bästa lagen (av 8) fick pris samt två individuella priser för närmast hål. Middagsbuffén var precis som förra året fantastiskt god med mycket gott att välja på.

Andra dagen spelade vi Individuell Poängbogey på den andra 18-hålsbanan Alamos, samt lagtävling med nya laguppställningar, där de två bästa resultaten i bollen räknades. Det var en magiskt vacker morgon!

SWEA golfen avslutades med prisutdelning på klubbhusets stora terrass i solsken. Många fina priser, individuella- och lagprestationer, delades ut och stämningen var hög. Många ser redan fram emot nästa års SWEA golf.

Vid pennan: Barbro Holgerson

Bilder: Bibi Mangs, Charlotte Bengtsson