SWEA Mingel Belmar den 12 februari

Inga mingel-bilder denna gång……….

Vi var runt 35 Sweor denna tisdag och det hördes tydligt att det var Sweor – mycket prat och härlig energi! Stämningen var hög och vi hade nöjet att träffa helt nya Sweor på dagens mingel. Barbro H och undertecknad berättade om programmet inför våren! Vi har glädjen att få höra ett föredrag av Kristina Ramstedt på nästa mingel 12/2, som varit SWEA i Singapore. Kristina kommer att berätta om sitt arbete med fokus på sin tid som biståndsråd i Zambia med södra Afrika som ansvarsområde. ” Från barnflicka i London till biståndsråd i Afrika” är rubriken på föredraget. Inbjudan skickas inom kort.

Vi slog också ett extraslag för mötet den 20/3 “Gör om dig”  där stylist och hårfrisör ska förändra fyra Sweor! “Före och efter” kommer vi alla Sweor att  se den 20 mars i samband med lunch. Inbjudan kommer inom kort!

Barbro Holgersson, en av initiativtagarna till SWEA Algarve, avgår på årsmötet den 14/2 och vi passade på att tacka Barbro för fantastiska år och överlämnade en blomma, som ska påminna henne om alla härliga kvinnor, som numera är SWEA medlemmar i SWEA Portugal!  Tack!

Vid pennan/ Gun Persson

Foto Gun Persson