Världsmötet i Florida 2022

VM I FLORIDA DAG 1: Igår och under dagen har det strömmat till Sweor från hela världen till Fort Lauderdale och det är över 200 kvinnor som anmäl sig. Lite jetlaggad blev det tidig amerikansk frukost. Lite tid på stranden och dopp i ett ljummet hav, underbart.
SWEA-mingel på trevlig restaurang efter en båttur i kanalerna för att beskåda alla fantastiska ”villor” och ”båtar”. Pengar saknas inte!
Goda snittar och många härliga samtal och så kul att träffa gamla bekanta igen.
VM I FLORIDA DAG 2: Världsmötesdagen med ett digert och fantastisk program. Presentation av SI, Svenska Institutet. Information om vår nya hemsida, SWEA Sveriges avdelningar och Sverigemiddagen i Malmö. Försäljning av fina SWEA-produkter.
Efter lunch var det hemlig gäst som visade sig vara inte mindre än prinsessan Madeleine som berättade om Childhood och så sjöng vi ”Ja må han leva” för kungen som prinsessan lovade vidarebefordra.
VM I FLORIDA DAG 3: Regionmötesdagen där vi delades in i grupper och gick runt till olika stationer. Vi fick utbildning i och av: Skattmästaren, SWEA Professional, KomKom (Kommunikation), Legala frågor och administration. Mycket bra och lärorikt. Dagen avslutades med Galamiddag med mingel innan på Pooldeck. Efter middagen fylldes dansgolvet i rekordfart.  En fantastisk avslutning på Världsmötet och stort tack till SWEA Florida.