Lyckat och glädjerikt regionmöte i London

Den 5-8:e Oktober hölls SWEA VEMA och MEMA’s regionmöte 2023 i London.
Förutom viktiga möten och intressanta företag så var det som alltid i SWEA fullt av roliga aktiviteter och glada människor. Här kommer en liten rapporter från en av deltagarna, Gun Persson.
Torsdag 5 oktober
SWEA är något alldeles speciellt måste jag säga! Härlig första dag som började med god frukost mycket hello hello till nya och gamla SWEA vänner🇸🇪👍 Efter frukost var det en oförglömlig tur till Westminster Abbey – så imponerande!
Efter lite egentid var det dax för registrering och trevlig kväll med libanesisk mat tillsammans med 80 andra glada och positiva Sweor. Vilken härlig dag/kväll med mycket energi och som vanligt i dessa sammanhang högt i tak och intressanta diskussioner.
Eftersom vi alla bor på samma hotell blev det en trevlig ’afterdinner’- sittning i hotellets bar!
Fredag 6 oktober
Idag blev en dag med extra allt! En mycket trevlig guidad tur i Royal Albert Hall! Wow så imponerade och magnifik. Vi hade en mycket duktig guide som berättade och visade oss runt.
Är man turist så är man – dax för “hop on hop off tur” inkl båttur på Themsen,  Vi hann såklart med både kaffe och scones under vår utflykt men det var allt!
Skulle vara hemma på hotellet kl 18.30 för transport till The Swan pub i Hammersmith. …….upptäckte redan vid 17.30 tiden att detta hinner vi inte! Handlingskraftiga ’tjejer’ som vi är slopade vi hotellet och åkte direkt till the Swan Pub där vi strålade samman med alla de andra Sweorna. En mycket trevlig kväll med god pubmat och trevligt Sverige Quiz. Ännu en härlig dag i fina London!
Lördag 7 oktober
Kensington Palace i fantastiskt väder på förmiddagen. Afternoon Tea med föredrag på eftermiddagen.
Lite vila blev det också tid för inför kvällens avslutningsmiddag!
Vi blev hämtade på hotellet med buss som körde oss till Svenska kyrkan där det var uppdukat till fest. Vi serverades mat med svensk inriktning. Mycket gott! Efter kaffe och dessert blev det underhållning med musik och dans. När de proffesionella dansarna avslutat sin uppvisning tog vi Sweor över.
Det blev tack och farväl till SWEA London och andra Sweor! Några av oss kommer att ses imorgon också – då är det dax för ABBA!
Söndag 8 oktober
Sista dagen på vår SWEA-turen i London . London visade sig från sin allra bästa sida idag också! 24 grader varmt och klarblå himmel. Idag var det dax för ABBA Voyage.
SWEA’s egen Frida tillsammans med många andra Sweor tog tunnelbanan till arenan där vi möttes av mycket folk, härlig stämning och mat och dryck! Fantastisk stämning redan före start.  18.00 började konserten och varade i 90 minuter.
Vilken dag, vilken ’show’ vilket gäng, vilken energi och vilken glädje vi fick uppleva ikväll!
Tack SWEA London för en härlig avslutning!